torsdag 15. oktober 2009

Hei igjen! ;)







Da var Inca trail til Machu Picchu vel overstaatt for alle sammen:) En fantastisk tur paa 45km og 4 dager opp og ned Andesfjellene, fra naermest oerken til Amazonas jungelen... Fasinerende landskap! Hoeyeste punktet var 4215 meter over havet (dead women's pass). Enkelte kjente allerede i Cusco paa 3400 meter at hoeydesyken inntraff med pusteproblemer og hodepine, men dette kom seg overraskende fort.

Vi har levd et "luksus" campingliv med 20 portoerer som som har baert all bagasjen vaar, 2 kokker og to guider til 16 personer. Naar vi kom fram paa campen var teltene slaatt opp og 16 vaskefat med varmt vann og saape klare for haandvask foer maaltid:) Maten var fantastisk, tiltross for mye koreander. Utrolig hva de klarer aa lage til paa et lite felt kjoekken midt i bushen:) Ikke nok med fantastisk mat, vi ble i tillegg vekket kl. 05.30 med et stort gullsmil, en varm kopp te paa teltdoeren og to varme vaskefat, hva mer kan man be om... ??? :)

Etter 9 flotte dager i Peru sitt nydelige land og landskap har vi naa beveget oss til Costa Rica. Er i San Jose, her faar vi virkelig kjent paa backpacker livet, vekk fra hotell og all annen luksus. Blir her et par netter til vi reiser vider til La Fortuna (Arenal) der rafting og vulkaner staar paa tapeten, deretter strandliv paa tamarindo. Uansett vaer og vind:) (Det er meldt regn og atter regn).

Skrives snart igjen:)
Klem fra backpacker jentene!!!

5 kommentarer:

  1. Det her høres fantastisk ut! Misunnelig... Skal dere på Rio Sarapiqui, Rio Balsa eller Rio Toro når dere skal rafte?

    SvarSlett
  2. Høres helt fantastisk ut!
    Kjempefine bilder :)

    SvarSlett
  3. Hei jenter:)

    Helt fantastisk å lese om opplevelsene deres...koser meg med dere!! Masse fine bilder!!:)
    Kjempekos og snakke med dere igår...alt bra her:)
    Kos dere videre skjønne eventyrere:)
    Klem mamsen

    SvarSlett
  4. Hei igjen jenter. Kjempehyggelig å høre fra dere, og at alt går bra. Kos dere og masse. Hilsen Siljes paps

    SvarSlett
  5. Andreas: Jeg tror elven het rio og et eller annet paa p...er ikke helt sikker:)

    SvarSlett