søndag 4. oktober 2009



Hei igjen:) Da naermer det seg avreise Rio om et par dager og Peru staar for tur. Vi koser oss masse her nede selv om vaeret ikke er paa topp. Det har vaert forholdsvis bra de siste par dagene, men i dag er det overskyet og skal regne. I gaar (loerdag) var vi paa ¨hiking¨ opp et lite fjell som heter sukkertoppen sammen med en annen backpacker som heter John (kommer fra England), og tok videre taubane opp til en annen topp. Paa veien opp moette vi paa noen soete smaa aper, sommerfugler paa stoerrelse med smaa fugler og til slutt en doed mann som laa midt paa turstien...en helt vanlig dag i Rio med andre ord ;).
Ellers har vi funnet en kjempekoselig cafe som fungerer som et stamsted etterhvert. Hyggelige folk som jobber der, men det skal sies at butikkene her stort sett er ekstremt overbemannet. I dag for eksempel, i vaar yndlingsfrukt butikk, tar en i mot betaling, to pakker varer i poser og to bruker tiden paa aa sprekke bobleplast...ikke saa mye aa gjoere tydeligvis ;). Paa yndlingscafeen vaar telte vi 11 stk. ansatte og cafeen er paa stoerrelse med en vanlig narvesen kiosk. Et overfylt land trenger mange arbeidsplasser! Naa skal vi ut aa nyte et bedre maaltid paa en eller annen restaurant...maten her er overraskende bra.

Klemmer fra Terese, Silje, Carina og Tine

2 kommentarer:

  1. Hei jenter:)
    Herlig å lese bloggen deres,skjønner at det er litt av hvert å oppleve for dere;)...og mere skal det bli! Tenker dere gjør dere opp noen meninger,og finner ut at vi har det ganske godt her hjemme i Norge.
    Nå står Peru for tur...skulle gjerne vært i deres sko..husk å ta masse bilder:)
    Her hjemme er det fremdeles grått..og regn!!
    Hører dere er like forsiktige alle 4..det er musikk i mine ører:)...nye eventyr står for tur kjære firkløver...kos dere:o)
    Venter spent på neste reisebrev.
    Klem mamsen

    SvarSlett
  2. Flinke jentene :-) Morsomt å følge med her, få litt reiseopplevelse sammen med dere. Nyt dagene!! Har vært fantastisk vær her idag (Drøbak) sittet ute og lest i hele dag, nesten litt for varmt, he he. God tur videre! klem monica

    SvarSlett